Fondsenwerving

We hebben gedreven medewerkers en gaan zorgzaam om met de ons beschikbare middelen. Daarnaast proberen we dankzij sponsoring voor extra’s te zorgen voor de kinderen, jongeren en volwassenen waardoor ze net dat tikkeltje meer kunnen ervaren. Daarom vragen we jaarlijks naar hun dromen die we vorm geven in onze droomprojecten.

Sponsor in de kijker

De vrouwen van Zonta Aalst nodigden 8 vertegenwoordigers van de goede doelen die ze dit jaar steunen uit op hun receptie. Dankzij hun paashazenverkoop kunnen ze ook in dit moeilijk coronajaar een grote steun zijn voor zowel lokale als internationale werkingen.
’t Wijland – De Luwte waren bij de gelukkigen. Dankzij de fantastische gift van €2.500 kan een oogbesturing aangekocht worden door de therapeuten van ’t Wijland. Dankzij deze oogbesturing kunnen kinderen en jongeren met een meervoudige beperking zich beter verstaanbaar maken.
We danken de dames van Zonta Aalst voor hun warme steun en hun jarenlang meterschap van De Luwte.

Contact

Heb je graag meer informatie over onze sponsorprojecten of over ons sponsorbeleid? Of wens je zelf te sponsoren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.
Katoo Diegenant, verantwoordelijke sponsoring
053/64.66.66 of 0493/25.58.22.
katoo.diegenant@mpc-sintfranciscus.be of sponsoring@mpc-sintfranciscus.be

Hoe kan je sponsoren ?

Download de PDF met meer informatie.