Fondsenwerving

We hebben gedreven medewerkers en gaan zorgzaam om met de ons beschikbare middelen. Daarnaast proberen we dankzij sponsoring voor extra’s te zorgen voor de kinderen, jongeren en volwassenen waardoor ze net dat tikkeltje meer kunnen ervaren. Daarom vragen we jaarlijks naar hun dromen die we vorm geven in onze droomprojecten.

 

Heel wat van onze verwezenlijkingen zijn mogelijk dankzij subsidies en sponsoring.

Onze hartelijke dank gaat uit naar o.a.:

Het VAPH, VGC, Agentschap opgroeien, Sociale Maribel fonds, Koning Boudewijnstichting: De Warmste Week – Project Roos, Koning Boudewijnstichting: De Warmste Week – project Weg met (M)PC drempels, Zonta Aalst, de Europese Gemeenschap voor een Erasmus+ project ‘valorisation of employment’, Allemaal Warm Rockt, Lievens Cycling Team Roosdaal, Chocomousse-actie voor de brussen, Gemeente Roosdaal, alle sponsors (groot en klein) aan onze Hoeve en Hoeve Heierveld.

En vele privé sponsors.

Sponsor in de kijker

Ann De Clercq, een geliefde onthaalmedewerker van het MPC, organiseerde op 28 april ‘Hoeve Beatz’, een fuif tvv De Hoeve. Dankzij een uitstekende promo, leuke affiche, tal van sponsors en sympathisanten werd deze benefiet actie een reusachtig succes.
Een prachtig bedrag van 13.023,80€ (+ werkmateriaal voor een bedrag van 1.750€) werd opgehaald. Dank aan Ann, en aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Contact

Heb je graag meer informatie over onze sponsorprojecten of over ons sponsorbeleid? Of wens je zelf te sponsoren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via sponsoring@mpc-sintfranciscus.be

Hoe kan je sponsoren ?

Download de PDF met meer informatie.