Fondsenwerving

We hebben gedreven medewerkers en gaan zorgzaam om met de ons beschikbare middelen. Daarnaast proberen we dankzij sponsoring voor extra’s te zorgen voor de kinderen, jongeren en volwassenen waardoor ze net dat tikkeltje meer kunnen ervaren. Daarom vragen we jaarlijks naar hun dromen die we vorm geven in onze droomprojecten.

Heel wat van onze verwezenlijkingen zijn mogelijk dankzij subsidies en sponsoring.

Onze hartelijke dank gaat uit naar o.a.:

Het VAPH, VGC, Agentschap opgroeien, Sociale Maribel fonds, Koning Boudewijnstichting: De Warmste Week, Zonta Aalst, de Europese Gemeenschap met Erasmus+, Allemaal Warm Rockt, Lievens Cycling Team Roosdaal, Gemeente Roosdaal, alle sponsors van het MPC (groot en klein) en de sponsors van onze Hoeve en Hoeve Heierveld.

En natuurlijk aan de vele privé sponsors. Dankzij jullie hulp kunnen we elk jaar heel wat grote en kleine dromen realiseren!

Sponsor in de kijker

Eind 2023 was het thema van De Warmste Week “Opgroeien zonder zorgen”.
We dienden op goed geluk niet één maar twee projecten in:
– Voor Brussen voor Brussel: met dit project willen we ook de broers en zussen van kinderen met een hoge zorgnood even op de voorgrond zetten en een gezinsvakantie organiseren die ook in het teken van hén staat.
– Voor Spring is in the Air: hier richtten we de aandacht op de droomprojecten van gasten die 7 op 7 aanwezig zijn onze verblijfsgroepen voor minderjarigen.

En ja, het was een warme editie!
Beide projecten ontvingen een mooi bedrag.
Samen gaan we vlammen!

Contact

Heb je graag meer informatie over onze sponsorprojecten of over ons sponsorbeleid? Of wens je zelf te sponsoren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via sponsoring@mpc-sintfranciscus.be

Hoe kan je sponsoren ?

Download de PDF met meer informatie.