Identiteit: Mediander is een open, vrij-willig samenwerkingsverband van organisaties actief in de zorg, onderwijs en begeleiding van personen met een handicap in Vlaanderen en Brussel. Opdracht: Mediander wil ervoor zorgen dat de leden zich door elkaar ondersteund weten bij het realiseren van hun opdracht. De leden van Mediander zijn ervan overtuigd dat, nog meer dan de voordelen van de schaalgrootte, samenwerking en ondersteuning van elkaar meer mogelijkheden geeft bij het realiseren van de eigen doelstellingen.

Waarden :De leden van Mediander respecteren de ‘eigen waarden’ van de verschillende organisaties. In het samenwerkingverband wordt gewerkt met: Respect: De leden respecteren elkaar om wie ze zijn.

Dialoog: echte dialoog vertrekt van evenwaardigheid, ontvankelijkheid en authenticiteit. De deelnemers stellen zich kwetsbaar op en zijn transparant voor elkaar. Eigenheid: Organisaties worden niet gekneed, maar kneden zichzelf. Mediander respecteert de eigenheid van elke organisatie, in de overtuiging van de meerwaarde van de verscheidenheid.


E-mail: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Website: www.mediander.be